Partners

Katinka Huijberts

Partner The Inclusion Partners

Over Katinka Huijberts

Katinka Huijberts is een expert in het leiden en volbrengen van succesvolle transformaties. Gedurende haar carrière, grotendeels in de financiële dienstverlening heeft ze kennis en ervaring opgebouwd in een breed scala aan vakgebieden. De rode draad is zonder twijfel haar passie voor het vormgeven van transformaties. Daarbij werkt ze altijd vanuit de visie dat De Mens de grootste succesfactor is voor een geslaagde transformatie.

Katinka groeit op in Schagen, een Westfries stadje in de kop van Noord-Holland. Na het afronden van haar HEAO opleiding studeert ze af als bedrijfskundige aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Haar carrière start met een management-traineeship bij de Postbank (later ING Bank).

Een carrière van ruim 20 jaar in leiderschapsfuncties in verschillende domeinen met steeds meer verantwoordelijkheid bij Postbank en ING volgen. Altijd betreft het forse transformaties. Als CEO van Westland-Utrecht Bank geeft ze samen met haar team leiding aan de geruisloze integratie van deze trotse organisatie bij ING.

Na 3 jaar zelfstandigheid, ingevuld met diverse interimopdrachten op directieniveau, treedt ze toe tot de Raad van Bestuur van De Goudse Verzekeringen. Hier is ze verantwoordelijk voor IT & Innovatie. In deze periode volgt ze de executive opleiding bij THNK School for Creative Leadership. Ze besluit dat het tijd is om haar visie op leiderschap en haar passie voor transformaties in zelfstandigheid verder te brengen om nog meer impact te maken.

Katinka is gecertificeerd leiderschapscoach, voorzitter van de Raad van Advies van Stichting Hartekind en moderator bij het European Leadership Platform.

Partners

Klik of tik op één van de foto’s voor meer informatie over onze Partners.

Adnan-Basaran-Inclusion-Partners@2x
Adnan Basaran
Katinka Huijberts
Ingrid-de-Bruijn-Inclusion-Partners@2x
Ingrid de Bruijn
Frederieke-Venderbosch-Inclusion-Partners@2x
Frederieke Venderbosch
Tanja_Smid-Inclusion-Partners@2x
Tanja Smid
Tanya-van-der-Leur-Inclusion-Partners@2x
Tanya van der Leur
Marian-van-Offeren-Inclusion-Partners@2x
Marian van Offeren

Associates

Klik of tik op één van de foto’s voor meer informatie over onze Associates.

hayat-chidi-inclusion-partners@2x
Hayat Chidi
Thomas-Houdijk-Inclusion-Partners
Thomas Houdijk
Inclusion-Partners-Jose-Martis@2x
José Martis

Ontmoet The Inclusion Partners

Neem contact met ons op en wij vertellen u hoe we kunnen helpen.


Yes, I understand and agree my personal data will be stored.